De impact van onze huidverzorging

De resultaten van onze producten spreken voor zich, bekijk hieronder de transformatie van onze klanten.

Lumy scoort:

Een 4.8 van de 5

Raydiant: 4 in 1 Huidverzorgingstool met rood lichttherapie

93% van onze klanten zegt dat hun huid er gezonder en gelift uitziet na 2 weken gebruik van Raydiant.

"Ik heb zulke goede resultaten in slechts een paar weken na het gebruik van raydiant. Ik krijg echt veel complimenten over hoe mijn huid eruit ziet. Ik kan het iedereen aanraden."

"Ook ik was eerst een beetje sceptisch. Ik ben nu 56, maar voel me weer een stuk jonger! De resultaten zijn super! Ik heb echt minder grote rimpels op mijn voorhoofd."

"Voordat ik begon met het gebruik van Raydiant, merkte ik dat mijn huid tekenen van vermoeidheid en veroudering begon te vertonen. Maar wat een verschil! Na twee weken dat ik Raydiant gebruikte, had ik al zichtbaar minder rimpels en zag mijn gezicht er stralender uit! Het Rejuvenate serum werkt perfect samen met Raydiant. Het geeft mijn huid een boost. Echt zo blij dat ik dit heb ontdekt!"

"De rimpels op mijn voorhoofd zijn echt een stuk minder zichtbaar. Ik ben er zo blij mee. Geweldig product."

“Ik kreeg een tip van een vriend en dacht laat mij het is proberen! Super blij met de resultaten! “

"Wat een fijnte tool en aanvulling op mijn skincare routine! Mijn fijne lijntjes zijn zichtbaar minder geworden! En ik heb echt een frisse en minder vermoeide uitstraling. Mijn huid voelt daarnaast ook steviger aan. Een must-have voor iedereen die wil stralen!"

"Als een vrouw richting de 60 had ik last van rimpels en een verouderde huid rond mijn mondhoeken en kin. Maar sinds ik Raydiant gebruik, is dit verrassend sterk verbeterd. Deze tool heeft mijn rimpels verminderd en mijn zelfvertrouwen vergroot. Dankzij de kracht van onder meer rood lichttherapie, microstroom voelt mijn huid steviger en gladder aan. Ik ben dolgelukkig met de resultaten! Bedankt, Lumy, voor dit geweldige product dat mijn rimpels heeft laten vervagen en mij weer jong en zelfverzekerd laat voelen. Een absolute aanrader voor iedereen die worstelt met de tekenen van ouder worden."

"Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik met Raydiant ben. Ik was wanhopig op zoek naar een oplossing voor mijn voorhoofd en frons rimpels en die vervelende wallen onder mijn ogen. Maar raydiant heeft echt het verschil gemaakt! De combinatie van rood led licht, micro stroom en de heerlijke warme massage heeft mijn huid veranderd! Mijn voorhoofdrimpels zijn zichtbaar verminderd, mijn fronsrimpels zijn zachter geworden en die vervelende wallen ook! Het geeft me een boost in mijn zelfvertrouwen. Tip ik gebruik het in combinatie met het serum. Mijn huid voelt gehydrateerder en gezonder dan ooit tevoren."

Spotlyte: Behandel puistjes met blauw en rood lichttherapie

Meer dan 90% ziet duidelijk een verbetering van de huid en minder puistjes na 6 lichttherapie sessies.

"Elke keer dat ik spotlyte op een puistje gebruik, is het binnen 2 en 3 dagen verdwenen. fantastisch en zo gemakkelijk! Ik hou ervan!"

'Spotlyte is echt mijn date saver ;)! ik was eerst een beetje sceptisch. Maar serieus, het werkt gewoon geweldig! Mijn puistjes zijn echt minder geworden binnen een paar dagen. En laten we eerlijk zijn, we krabbelen allemaal weleens een puistje open, en die wondjes zijn dan niet echt mooi, maar met spotlyte genezen deze ook wonderbaarlijk snel.'

"Ik ben echt tevreden met de resultaten die ik heb bereikt met Spotlyte. Mijn pukkels zijn aanzienlijk verminderd en mijn huid ziet er gezonder, rustiger en stralender uit. Ik zou het dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een effectieve oplossing voor pukkels en onzuiverheden."

"Ik kan niet meer zonder! Zeer effectief bij het behandelen van puistjes, het voorkomen van nieuwe puistjes en het genezen van mijn huid."

Resultaten kunnen per persoon verschillend zijn. Elke huid is uniek en kan anders reageren op onze producten.

93%

van de mensen constateerde een verbetering van hun huid binnen 30 dagen na het gebruik van Raydiant.

89%

van de mensen gaf aan dat ze zichtbaar minder puistjes hadden binnen 5 dagen na het gebruik van Spotlyte.

96%

van de mensen gaf aan dat hun huid er gezonder en meer gehydrateerd uitzag na het gebruik van Raydiant na 14 dagen.

Gebaseerd op een onafhankelijk validatieonderzoek onder 45 mensen gedurende 30 dagen.

Probeer nu zelf 30 dagen kosteloos uit!

Wij zijn pas blij als jij blij bent. Met onze 100% tevredenheidsgarantie krijg je bij retourneren het aankoopbedrag terug als je niet tevreden bent.

guarantee icon
Spotlyte: 3 minuten durende behandeling van puistjes
4.6
Rated 4.6 out of 5 stars
7
Reviews
Spotlyte: Behandel puistjes en onzuiverheden

Verminder puistjes in 2-3 weken

Raydiant: 4-in-1 huidverzorgingstool gebaseerd op de wetenschap
4.7
Rated 4.7 out of 5 stars
121
Reviews
Raydiant: 4-in-1 Huidverzorgingstool

Dé huidverzorgingstool van 2023

Reviews